Qui Som

Fontfreda Pintures som una empresa familiar, amb més de 80 anys d’història, que ens dediquem a la comercialització de pintures i materials per a la decoració així com de les eines necessàries per a la seva aplicació.

El nostre àmbit de treball comprèn tota la província de Girona i la comarca d’ Osona. Disposem de magatzems i punts de venda a Olot, Figueres i Vic i disposem d’un servei de repartiment que cobreix tots els racons de Girona i Osona.

En pintura decorativa distribuïm les nostres marques Pyma, BricolarRolux i Cindis i, així mateix, treballem amb primeres marques del sector com Titan, Sikkens, Valentine, Jotun o Cedria.

Som els distribuïdors oficials d’empreses de material d’alta decoració com Giorgio Graesan i Orac Decor i en el segment de pintures especials representem les marques Rhonatherm, pel que fa al sistema d’aïllament tèrmic, i Easyfloor pel que fa al micro ciment. També distribuïm els terres de vinil de la casa Gerfloor.

Pel que fa a la línia de carrosseries distribuïm la marca de pintura Cromax i disposem de la nostra pròpia marca Cindis en la gama de complements.

En la línia de laques i vernissos representem a Valresa i en pintura industrial treballem, sobretot, amb CINRoberlo i Pyma.

Disposem així mateix d’una botiga dedicada exclusivament al material artístic i de Belles Arts.

Finalment pel que fa a eines i maquinaria som distribuïdors oficials de la casa Exel (Kremlin) i treballem, entre d’altres, la marca Festool.

Per la nostra filosofia sempre hem pensat que som una empresa de servei i en aquest sentit procurem oferir-ne el millor possible als nostres clients: tant pel que fa a la qualitat i preu dels productes que portem com en l’assessorament tècnic que els podem donar.

És per aquest motiu que ens hem envoltat d’un equip de professionals molt ben preparats el qual tenim sempre en continua formació.

Si voleu saber més coses de l’empresa us convidem a fer clic a l’apartat d’història d’aquesta web i si voleu veure un llistat més ampli d’empreses amb les quals treballem us convidem a anar a l’apartat de marques.